Norsk Film 70 Tallet

iphone-bruksanvisning-norsk

Helse- og oppvekstfag - YouTube

Grøssere topp 10 day

  1. Deli de luca tilbud 15
  2. Hva skjer i arvidsjaur
  3. Dekk til salgs

Her kan både voksne og barn leke, utforske og ha det gøy med realfag og teknologi. Du finner også Norges største planetarium på Vitensenteret. I en kuppel på 360˚ oppstår følelsen av å være med ut i verdensrommet mens planter, stjerner og galakser svever forbi. Opplev nordlyset som om du var utendørs under planetarium-hvelvingen! Tur til Telegrafbukta, Sydspissen og Folkeparken Dette er et av Tromsøs mest brukte friluftsområder som besøkes av folk i alle aldre og tilbyr morsomme aktiviteter året rundt. Turen tar ca. 1, 5 time én vei og egner seg godt hele året som en enkel luftetur med sentrum som utgangspunkt. Du kommer deg også hit enkelt med sykkel, buss eller bil. Telegrafbukta er et svært mye brukt badeområde om sommeren, men egner seg like godt til spaserturer i fjæra på vinterstid. Langs sydspissen går en turvei som er tilpasset rullestolbrukere med benker og bålplasser. Folkeparken er det største grøntområdet på Sør-Tromsøya, og er Sør-Tromsøyas viktigste nærturområde. Det har en rik og variert vegetasjon med planter som er verneverdig i nasjonal sammenheng.

Filodeig holder seg i fryseren uendelig lenge, så det er bare å kjøpe inn noen pakker når du kommer over. Her kan du se jeg lager paien på live-sending på Facebook! Sjekk ut Jackson som sitter i bakgrunnen 😉 Herlig spinatpai med fetaost 4 personer 500 g spinat – fersk eller frossen 2 fedd hvitløk 4 vårløk 1 ss olivenolje ½ ts salt nykvernet pepper 200 g fetaost 75 g parmesan 3 egg 120 g smør 1 pakke filodeig, 500 g Sett stekeovnen på 170 grader. Bruker du fersk spinat, vasker du den godt og tørker den i en salatslynge eller bruker et kjøkkenhåndkle. Skrell hvitløkfeddene og finhakk dem. Skjær vårløken i ringer. Ha dette i en stor stekepanne med høye kanter, sammen med olivenolje, salt og pepper. La det surre på litt under medium varme i noen minutter, til løken blir blank og myk. Ha i spinatbladene og la det surre i varmen til spinaten faller sammen, eventuelt at den frosne spinaten tiner. Smuldre opp fetaosten, riv parmesanen og bland det inn. Ta pannen av varmen. Pisk lett sammen eggene og rør dem inn i blandingen.

1 2 Neste p-hus oslo sentrum ga 32 virksomheter

Panna cotta med vanilje - oppskrift

Da er det fredag igjen og vi går inn i den tredje uken med stengte skoler og barnehager, og redusert aktivitet i mange bedrifter og offentlig sektor. Takk for deres bidrag til å holde vårt lokalsamfunn så trygt det kan være, for alle våre innbyggere. Det har sin pris, og for noen en svært høy pris. Men det er avgjørende for resultatet av denne krisesituasjonen at vi holder ut og holder sammen. Som min gode kollega Dag Sigurd på Ibestad skrev, «husk, krisen har en ende. » Privat næringsliv har ekstremt tøffe dager, med inntektssvikt, permitteringer og en uforutsigbar periode fremfor seg. I dag kom Regjeringen med sitt forslag til krisepakke nr to. Finansministeren varslet at de vil legge på bordet kriteriene for å få bedriftsstøtte, om en uke. Ambisjonen er en ordning som skal treffe bredt, og sikre at bedrifter som dokumenterer inntektsbortfall og omsetningssvikt knyttet til korona får rask kontantoverføring. Stortinget skal behandle denne krisepakken nå de nærmeste dagene. Vi håper dette vil bidra til større trygghet og forutsigbarhet for vårt lokale næringsliv.

Ikke tøm riset. Tilsett 1/2 kopp mer vann, pluss 1/2 kan kokosmelk, salt og 1 spiseskje brunt sukker. Rør godt om. Ta en mild koking, og dekk så delvis med et lokk (noe som gir noe rom for damp å rømme). Reduser varmen til middels lav, eller bare til du får en myk simmer. Smør 20 til 30 minutter, eller til kokosnøttvannet har blitt absorbert av risen. Slå av varmen, men la potten stå på brenneren med lokket på tett. La det sitte i 5 til 10 minutter. For å lage sausen, varm (ikke kok) resten av kokosmelkens krukke over middels lav varme (5 minutter). Tilsett 3 spiseskjeer brunt sukker, omrør for å oppløse. Smaksprøvesaus til søthet, og tilsetter mer sukker hvis ønskelig. (Merk at det vil smake mindre søtt når det legges til risen. ) Forbered mango ved å kutte den opp og skive i bitbitstykker (se hvordan man skal kutte en mango). Skru litt varm ris inn i hver serveringsskål, og drikk så mye av den søte kokossåsen over. Det skal se ut som en engelsk pudding med vaniljesaus, med risen som svømmer i saus.

bakt potet varmluft

© Leveres av ABC Nyheter Det brenner kraftig i et bilverksted på Rudsletta nær E16 i Sandvika i Bærum. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix – Det brenner kraftig. Mye sort røyk i området, skrev politiet på Twitter klokken 6. 13. Innsatsleder Ansgar Danielsen i Asker og Bærum brannvesen sier til NTB at de jobber med å ventilere området for å få det røykfritt. – Vi har god kontroll på brannen. Den er ikke hundre prosent slukket, men vi har kontroll, forteller Danielsen. Ifølge innsatslederen er det store røykskader på bygget og antakeligvis på biler i området, men utenom det er bygget i relativt god stand. Operasjonsleder Line Skott i oslopolitiet sier de skal gjøre undersøkelser på stedet, og at det er for tidlig å si noe om hva som forårsaket brannen. – Brannvesenet har søkt i bygget etter folk, men det er ikke gjort funn, opplyser operasjonsleder Line Skott i politiet i Oslo til NTB. Eieren av bygget har ikke vært mulig å oppdrive. Microsoft kan få en andel av inntektene dersom du kjøper noe ved å klikke på de anbefalte lenkene i denne artikkelen.

HAV OG LAND, HAND I HAND: Frisk potetsalat med reker. Foto: TV 2 Wenche testet sitt nye kjøkken på mandag. Resultatet ble en fantastisk potetsalat med reker. Publisert 16. 08. 2017, oppdatert 18. 2017. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Mandag 21. august er God morgen Norge tilbake i helt nytt studio på Aker Brygge. I den anledning testet Wenche sitt nye kjøkken og lagde en nydelig potetsalat med navnet "Hav og land, hand i hand". Se snikbildet av Wenche på det nye kjøkkenet nederst i saken. Til fire personer trenger du: Ca. 400 g ferske, norske poteter (ikke for store) Salt til koking Ca. 5 dl renset reker 2 ferske rødløk, ikke for store 1 hjertesalat Dressing: 2 eggeplommer 2 ss dijonsennep 4 ts vineddik, hvitvinseddik ca. ½ dl olivenolje 1-2 ss crème fraîche (kan sløyfes) Salt og pepper Finhakket gressløk ½ - 1 ts sukker FRISK POTETSALAT: Bytt gjerne reker ut med spekemat eller sprøstekt bacon. Salaten kan også være vegetar. Foto: TV 2 Slik gjør du: Skyll potetene og kok dem møre i saltet vann, ca. 15-20 min (koketid er avhengig av størrelse).

30 Dagers prisløfte 100% Fornøydgaranti Gratis Retur & bytte Filter Bruker Dame Pris 500-1000 1000-1500 2000-3000 3000-5000 Farger Rød Blå Brun Grønn Hvit Oransje Rosa Svart Merke Bergans Neomondo The North Face Størrelse L M S XL XS Alle filter Artikler: 7 Sorter etter: Nyheter Pris stigende Pris synkende Navn A-Å Navn Å-A Stranda Down Hybrid Jacket W BeetRed 3 499, - Trevail Jacket, dunjakke dame 1 000, - Romsdal Down Jacket, dunjakke dame 2 299, - Hoffell Heavy Down Jacket, dunjakke dame 800, - Sauda Down Jacket, dunjakke dame 1 500, - Vis flere produkter ()